Tel: 0535 023 62 87

SIFIR Alman Nord Konik Redüktör

Alman NORD Konik Redüktör 2 adet

İKİNCİ EL REDÜKTÖR ” kategorimiz den 100 den fazla çeşite ulaşabilirsiniz.

REDÜKTÖR FİYATI ” sayfamız dan fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

İletişim: 0535 023 62 87 numaradan ulaşabilirsiniz.

Açıklama

SIFIR Alman Nord Konik Redüktör

Alman Nord Konik Redüktör SIFIR Hiç kullanılmamıştır. Redüktör motor gücü 2.2 kw 3 hp 3,000 devirdir. Redüktör ise konik redüktör aktarıma sahip olup redüktör çıkış devri 75 devirdir. Redüktör mil kalınlığı ise 50 mm dir.

SIFIR Konik redüktör Alman kalitesi Nord marka olup aynı üründen 2 adet mevcuttur.Redüktör arkasında encoder sistemi de yer almaktadır.

İKİNCİ EL REDÜKTÖR ” kategorimiz den 180 den fazla çeşite ulaşabilirsiniz.

REDÜKTÖR FİYATLARI ” sayfamız dan fiyat bilgisine veya 0535 023 62 87 numaradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz de çeşitli güçler de ve devirler de İkinci El Redüktör çeşitlerimiz mevcuttur. Sitemiz de aynı zaman da SIFIR Redüktör çeşitlerimiz de mevcuttur. Sitemiz de yer alan redüktörlerimiz GARANTİ olup gerekli kontrolleri sağlanmıştır.

Alman Konik Dişli Redüktör nasıl alabilirsiniz ?

Resimde görmüş olduğunuz SIFIR Konik Redüktör veya sitemiz de redüktörlerimizi İstanbul Kartal da yer alan iş yerimizden alabilirsiniz. İstanbul dışında ürün almak isteyen müşterilerimize anlaşmalı olduğunuz PTT Kargo ile gönderim yapmaktayız. Bunun dışında ambar kargo ve otobüs ile de gönderim yapmaktayız.

İstanbul dışı gönderiler de önce ürünün çalışır vaziyette video görüntüsünü size aktardıktan sonra kargo işlemi yapmaktayız.

İkinci El Redüktör alım satımı

Fabrikanız da iş sahanız da veya bireysel olarak değerlendirmek istediğiniz İkinci El Redüktör çeşitlerinizi yerinizden değerinde almaktayız.

İstanbul dışında Ankara, Konya , İzmir , Eskişehir , Bursa ,Sivas ,Adapazarı, Antalya, Isparta, Kütahya gibi birçok bölgeden alım yapmaktayız.

İncelemeler

Henüz yorum yapılmadı.

“SIFIR Alman Nord Konik Redüktör” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir